torstai 10. heinäkuuta 2014

Poikkeava

Moro vaan!

Tälläpä kertaa esittelyssä on jotakin aiemmasta hempeilytyylistäni poikkeavaa. Ei, nyt ei siis ole yhtään käytetty vaaleanpunaista tai edes siihen suuntaan vivahtavaa, vaan mustaa! Idean sain jostakin päin nettiä selaillessani niin kuin oikeastaan suurimman osan lakkausideoista ja mieleeni muistui joskus useampi vuosi sitten ystävältä saamani kimallelakka merkiltä Anytime, mitä ei käsittääkseni enää ole. 


Huomasin myös juuri, että kyseisen kimallelakan kyljessä lukee best before 01/2006. Noh, ihan hyvin se tuntui pelittävän edelleen :D. 


 Kivasti kimaltelee nuo strassit kesäauringossa :)


Käytetyt tuottee:

  • OPI: Lady in black
  • Anytime:
  • GLISTEN&GLOW HK Girl Top Coat
  • Kirkkaat strassit hyrrästä

Ensimmäisen lukijan kunniaksi ajattelin jossain vaiheessa järjestää jonkinlaisen arvonnan. Tiedä vaikka laittaisin tuon Anytimen ihanaisen palkintopokaaliksi ;)


-Aimer

2 kommenttia:

  1. Joo arvontaa kehiin ja hyvä että lakalle tuli käyttöä! Oot kyllä taitava, tosi nätit ja luonnossa vielä nätimmät! Huomenna täytyy itekin lakata kynnet��

    VastaaPoista
  2. Sepä se, vaikka miten yrittää kuvata, ei kynnet kuvissa ikinä ole yhtä lumoavat kuin livenä :) Palataan siihen arvontaan sitten hieman tuonnempana.. ;)

    VastaaPoista